job.serbia@minthgroup.com Republike Srpske 20, Loznica

Osnovana 1992. godine, kompanija MINTH Auto Parts započela je svoj skromni život kao mala fabrika u mestu Ksiaogang koje se nalazi na periferiji pokrajine Ningba. Godine 1997. kompanija je spojila svoje različite ogranke u jednu grupu, a MINTH Group Limited je ušla u novu oblast proizvodnje spoljašnjih auto delova  za putnička vozila u Kini.

Na domaćem nivou, u Kini, MINTH isporučuje mnogim svetski poznatim proizvođačima automobila. Kupci MINTH-a zajedno čine 80% ukupnog globalnog učešća na tržištu automobila. Postavljanjem svojih proizvodnih pogona u neposrednoj blizini svojih klijenata, MINTH je u mogućnosti da klijentima obezbedi  pravovremenu (just in time) uslugu kako bi odmah odgovorio na zahteve kupaca. MINTH grupacija je uspostavila preko 30 proizvodnih pogona u istočnim, južnim, severnim i centralnim regionima Kine. MINTH ima široku proizvodnu mrežu u Kini. Završetkom strateškog rasporeda na kineskom tržištu, MINTH je istovremeno plasirao svoje proizvode na globalno tržište. 

Konstantno povećavajući svoju izvoznu prodaju na globalnom nivou, kompanija je unapredila svoje mogućnosti istraživanja i razvoja, sa timom od 600 stručnjaka. Centri za prodaju i dizajn osnovani su na međunarodnim automobilskim tržištima kao što su Tokio, Minhen i Detroit. Proizvodni pogoni su uspostavljeni u SAD-u, Tajlandu i Meksiku. Sa jasnom vizijom budućnosti, MINTH planira proširenje na tržišta u razvoju, kao što su Indija, Brazil i Rusija.

Proizvodni pogoni MINTH-a uveli su mnoge napredne proizvodne linije, a procesi uključuju ekstruziju, koekstruziju, valjanje, savijanje, štancanje, ubrizgavanje, površinsku obradu (koja uključuje plastičnu i metalnu boju), oplatu, hromiranje, eloksiranje i još mnogo toga. MINTH je formirao strateške saveze sa svetski poznatim proizvođačima auto delova, koji su posvećeni konstantnom poboljšanju efikasnosti proizvodnje. Kompanija MINTH je u potpunosti iskoristila sveobuhvatne prednosti u troškovima i tehnologiji kako bi održala korak sa brzorastućom industrijom.